vrijdag, 26 apr 2019
Mario Hillebrand

 

Mario begon op 15 jarige leeftijd met gitaar spelen. Van zijn opa kreeg hij drie akkoorden op een briefje geschreven, en daarmee ging hij aan de slag.

Hij haalde het boek van zijn grote helden Acda en de Munnik in huis en worstelde het door.

Een jaar later kwam hij in contact met Chistiaan Neeteson.  Deze singer/songwriter wilde graag een nummer maken met Mario.

Na de eerste oefensessie sloeg de muzikale vlam over. 

Na een ongepland optreden tijdens kerst op het ROC vestiging Goes, was Open Heart geboren.

Er kwamen in rap tempo verschillende liedjes uit het duo rollen: Waar ben je?, Beautiful (love again), This love, Annabel en vele andere.

Ook heeft Chris meegewerkt aan het nummer 'The Sweetest Girl'. Hij voegde bij de opname versie een prachtige 2e stem toe.

 

Na een leuke en leerzame periode van 2 jaar, besloten de 2 (ondertussen) goede vrienden uit elkaar te gaan. Chris richt zich weer op zijn eigen muziek.

En Mario richt zich weer helemaal op het slagwerk.

 

Toch is het singer/songwriter bloed niet helemaal verdwenen. In de tussentijd heeft Mario nog 'My wish for you' (wel nog met medewerking van Chris), 'Juist Dat' en Nightmare geschreven.

Deze en vele anderen zijn binnen kort op de VIP pagina te bekijken!

 

Tevens houd Mario zich bezig met het ontdekken van onbekend talent. Zo werkt hij met verschillende zangers/zangeressen samen. Ook hier hoopt Mario nog wat van kunnen te laten horen.

 

Hou de site regelmatig in de gaten voor vooruitgang in deze tak van de muziek van Mario